28. nov. 2010

17. nov. 2010

NEW IN // UNIFORM



Så blev det uniformstid igen i Day, og denne gang fik jeg disse to skønheder med mig. Glæder mig til, at have dem på næste gang jeg skal på arbejde.
Kjolen er rigtig fin og er sådan set pænere på end på billedet med det fine transperante stof ved udskæringen. Tror heller aldrig jeg har haft en blazer med så mange fine små detaljer, det er alt til lommerne, knapperne og forret.

7. nov. 2010

MODELS OFF DUTY

 Abbey Lee
 Caroline Brasch Nielsen
Frida Gustavsson
 Mariacarla Boscono
 Natasha Poly
 Sasha Pivovarova
 Siri Tollerod
Vika Gazinskaya

5. nov. 2010

LAGERSALG MM.




Var til lagersalget inde i Guldbergsgade i dag, hvor Acne, Mads Nørgaard, Wood Wood & Peter Jensen havde stande.
Heldigvis var jeg der allerede 11.45 - for er du sindsyg der var mange mennesker. Jeg er ikke så god til det med lagerslag bliver helt stresset og forvirret. Havde fundet nogle fine ting hos Acne, men ville over og kigge i nogle af de andre stande inden jeg besluttede mig, men man måtte selvfølgelig ikke tage tingene med rundt, så jeg endte med, at lægge det fra mig, og så var det selvfølgelig væk da jeg kom tilbage. IDIOT!

Men fandt denne fine Zenit kjole fra Acne i 2. sorterings bunken - da der var et lille hul i en af syningerne på skulderen (kan meget let syes) til 150 kr. Fantastisk.
Ville gerne have fundet et par Acne Pistol støvler, men havde slet ikke fattet der var sko i starten, så de var selvfølgelig væk i min størrelse, da jeg endelig opdagede dem.

Var også et lille smut i H&M på vejen hjem, og fik fat i den taske jeg skrev om igår. Den er perfekt til det jeg skal bruge den til, skal bare lige finde ud af om jeg skal tage hanken af eller ej.

Var i til det store lagersalg, og fandt i nogle gode sager?

4. nov. 2010

KOBBERBRYLLUP ØNSKE OUTFIT

På torsdag holder min morfar suprise kobberbryllups-fest for min mormor, så vi skal jo alle være fint klædt på og det hele. Det er rigtig sødt, for han har virkelig lagt meget i den her , så håber min mormor bliver glædeligt overrasket og det bliver en dejlig aften :)

Men de overstående 4 ting fra H&M kunne jeg godt tænke mig, at være iført på torsdag.
Især drømmer jeg om, at det bliver den fine one-shoulder maxi kjole og tasken (min plan er, at pille hanken af og bruge den som clutch)... og faktisk er halskæden også med i mine overvejelser - vil tage ind og kigge på det hele i morgen.
Sko har jeg jo i "pricippet" nok af, men kan man i virkeligheden have for mange sko? nej vel, og har faktisk slet ikke nogle grå, så det kan jo på sin vis godt retfærdiggøres... Meeeen tror du jeg PRØVER, at holde mig til kjolen og tasken.

HINDBÆR/BROMBÆR TÆRTE + SMOOTHIE


TÆRTE

2 æg
160 g sukker
100 g mel
Bær efter behovev

Pisk æg & sukker. Tilsæt derefter melen. Når man har hældt dejen over i en smurt form placeres bærene rundt omkring på tærten
Skal bagves i 30 min. ved 200 grader.

Verdens letteste tærte og så smager den fandens godt.

SMOOTHIE

60-100 g jordbær
60-100 g hindbær
60-100 g brombær
1 banan
1 friskpresset appelsin
1 dl. æblemost
1 tsk. tidselolie
Vand for resten, hvis den stadig skal tyndes op.

Så er der til 2-3 smoothies. Det lyder lidt mærkeligt, at der skal olie i - men det er noget med, at det fremhæver smagen og skulle gøre, at man bedre kan optage alle de sunde ting i smoothien.

3. nov. 2010

DAGENS ØNSKE OUTFIT // MY WARDROBE

Kappe - Halston Heritage, øreringe - Merle O'Grady, clutch - Mulberry, støvler - Sam Edelman, kjole - Won Hundred.

Alle tingene er fundet på My Wardrobe.

ANNA DELLO RUSSO


Er en stor beundrer af Anna Dello Russo, for at hun klæder sig som hun har lyst til og skider på alt andet. Også på trods af, at hun ikke er i 20erne mere, og det bliver på ingen måde vammelt - kun fantastisk sejt!

2. nov. 2010

LANVIN X H&M // FARVORITTER



Synes egentlig meget af Lanvin X H&M's kollektion er ret grimme. Men der er da nogle fine ting i mellem, overstående er mine farvoritter. Synes der er nogle flotte fest kjoler. Kollektionen kommer i butikkerne den 23. november.
Kjolerne kommer til, at koste mellem ca.1000-1300 kr, nederdelen omkring 350 kr, vesten omkring 600 kr & solbrillerne 150 kr.

Jeg kommer nok ikke til, at anskaffe mig nogle af tingene, da jeg ikke synes jeg vil give f.eks. 1300 kr. for en af de overstående kjoler... Der nok andet jeg med større sandsynelighed kunne finde på at købe, hvis jeg skulle ud og ofre 1300 kr. på en kjole.

PUMPS // A LA H&M

De her fine pumps fra H&M vil passe perfekt til diverse jule-arrangementer, der kommer de to kommende måneder. De findes i rød, sort og blå, men synes helt klart de røde og de sorte kunne passe rigtig godt - specielt de røde er rigtig jule agtige.
Må lige ind og prøve dem og se om de er lige så fine i virkeligheden.

1. nov. 2010

 

blogger templates | Make Money Online