27. feb. 2011

WHO ARE YOU PEOPLE








Var inde og se Traphiclys og Who Are You People på Global i går... Skønt med nogle ska & reggae rytmer!

25. feb. 2011

WON HUNDRED AGAIN





Er altså helt pjattet med Won Hundred... Så var lige et smut forbi deres flagship store i Illum forleden - og forelskede mig helt vildt i de to overstående ting.

24. feb. 2011

BONJOUR MADEMOISELLE



Skal muligvis til Paris i påsken! (hvis jeg kan få fri fra arbejde et par dage) Det kunne være helt fantastisk - Paris i foråret... Jeg må afsted!

ONE TWO





Den seje smækbuks er fra Ganni, tror den bliver rigtig god til sommer - med sandaler og store solbriller... Er sikker på den kommer til, at hænge på mig konstant på Roskilde.
Kjolen købte jeg til Weekdays helt vilde udsalg til kun 80 kr. What a scoop!

23. feb. 2011

YOUTH KNOWS NO PAIN



Cardigan Monki // pants: H&M // top Topshsop // shoes Ganni // necklace Day Birger Et Mikkelsen

JEFFRY BABY



Så fantastisk cool! Gotta love Jeffry Campbell.

22. feb. 2011

SHADOWS CAN'T SEE THEMSELVES IN THE MIRROR OF THE SUN












Model: Molly Christensen photographer: Simone Degen (me)

21. feb. 2011

BLACK SWAN




Så fik jeg endelig set Black Swan. Og må slutte mig til mængden og sige... Det er en helt igennem fantastisk og smuk film - Flot visuelt & virkelig flot præstation fra Natalie Portman!

20. feb. 2011

GIVE ME A LITTLE BJØRG














 WAUW! Bjørg Jewellery har virkelig imponeret mig med deres lookbook 2011! Smykkerne er jo noget af det mest fantastiske jeg længe har set. Specielt det sindsygt smukke (og meget omtalte) armbånd (billede 2) og øreringen (billede 3)

19. feb. 2011

CREATIVE COOLNESS



Kunne virkelig godt bruge et tøjstativ, har nemlig kun en maget lille bøjlestang i mit skab... Synes helt klart det her DIY tøjstativ er sindsygt sejt, og så kan man jo selv finde en gren med den længde man har plads til! Det må virkelig være mit næste projekt.

15. feb. 2011

BLACK LIPS


Synes sorte læber kan være virkelig smukke! Især på billeder. Ville nok ikke forsøge mig med det i min hverdag... Men kunne godt tænke mig en sort læbestift, især fordi jeg har et photoshoot i baghoved, der indvoldverer sorte læber.
Er der nogle af jer, der ved hvor man kan få fat i en god en?

12. feb. 2011

MON TUES WEDNES THURS FRI SATUR SUN


Source: Fashion falsh

Uh la laaa! Sikke nogle labre sko weekday har fået lavet her. Jeg forstiller mig, at de ikke er urimeligt dyre og derfor sagtens kunne ende i min samling.

GANNI NET



Synes nettene fra Ganni er virkelig cool... Med forskellige sangtekster på. 'U Can't Touch This' er min farvorit & har selvfølgelig også erhvervet mig et!

10. feb. 2011

WON HUNDRED WISHES







Synes virkelig Won Hundred har gjort det helt fantastisk med deres SS11 kollektion. Må og skal bare eje jakken og skoene! Wauw...

9. feb. 2011

LADURÈE MACARONS

Min søde veninde var i Paris i sidste uge og som den skat hun er tog hun makroner med hjem til mig fra Ladurée! Og de nydes nu i fulde drag.

8. feb. 2011

PURE PLEASURE FOR THE EAR



Coco Moon - There's A Change. Virkelig fantastisk sang, kan høre den i timevis!

7. feb. 2011

HAT ON THE HEAD






Ny hat fra Monki... Bliver rigtig god til foråret!

SUNDAYS' BEST FOR RELAXING



Har brugt min søndag på arbejde og derefter bare at råhygget derhjemme - med blade og DR K's mange dejlige programmer om mode!

6. feb. 2011

VERONICA B. VALLENES AW11




Veronica B. Vallenes AW11 kollektion er noget af det mest fine, feminine, klassiske & samtidig fuldstændig anderledes jeg længe har set. Synes det hele ser så behageligt blødt ud og på samme tid fuldstændig chic!

3. feb. 2011

STINE GOYA AW11

 Er helt oppe, at ringe over Stine Goyas AW11 kollektion. Som altid rammer hun plet med farverne og formerne!

2. feb. 2011

MONKI & GIANA FACTORY


Synes virkelig det lyder som et fedt arrangement Monki har fået stablet på benene... Ikke mindst fordi jeg er stor fan af Giana Factory!
 

blogger templates | Make Money Online