OPSKRIFT:
Bland 200 g. mel, 1 tsk. vanilie, 1 tsk. bagepulver & 85 g. sukker i en skål. Bland derefter 1 dl. mælk, 50 g. smeltet smør & 1 sammen pisket æg i.
Rør dejen godt og bland så forsigtigt 50 g. valnødder og revet citronskal efter behov i.
Fordel dejen i ca. 10 cupcake forme og bag dem i 25 min. på 200 grader.
Lav icingen 10 min før cupcakes'ne er færdige.
Pisk ½ dl. pas. æg så det bliver lyst og luftigt, bland derefter 200 g. flormelis i og lidt rød eller blå frugtfarve.
Put det i en pose, klip en hjørne af og sprøjt det ud på kagerne i cirkler.
29. aug. 2010
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Årh hvor ser det lækkert ud! Det må jeg altså prøve at kaste mig ud i en dag. Tak for inspiration :)
SvarSlet/Maria
namme namme nam!
SvarSlet