Har bagt Lemon Butterflies (eller Citron Sommefugle om man vil) her til formiddag... Har nemlig fået æren af, at skulle bage en billion cupcakes til min mors fødselsdag i juli. Så der skal eksperimenteres lidt.
Må sige at de blev ganske vellykket... De er virkelig lækre og lette - en rigtig sommer cupcake!
CUPCAKES
125 g mel
125 g sukker
125 g smør (blødgjort)
1,5 tsk. bagepulver
2 æg
Revet citronskal fra 1 hel citron (usprøjtet)
3-4 spsk. mælk
flormelis til at drysse hen over
• Mål alle ingredienserne op og stil dem ud på køkkenbordet, det er både mere overskueligt og dejen skulle eftersigende blive bedre, hvis alle ingredienserne har stuetemperatur.
• Ovnen tændes på 190 grader og 18 mini cupcake-forme (eller 9 almindelige cupcake-forme) gøres klar.
• Sigt mel & bagepulver ned i en skål.
• Tilsæt smør, sukker, æg citronskal & mælk. Pisk grundigt til dejen er jævn og glat.
• Fordel dejen i cupcake-formene
• Bag dem på midterste rille i ca. 15 min.
• Lad dem køle af i 20 min. eller mere.
• Skær en skive af toppen af hver cupcake med en savtakket kniv. Skær skiverne midtover.
• Tag en tsk. citronfyld og lig på midten. Sæt de 2 halve skiver i hver cupcake og drys med
flormelis.
flormelis.
CITRONFYLD
50 g smør (blødgjort)
100 g flormelis
1 spsk. citronsaft
• Kom smørret i en skål og pisk til det er blødt.
• Sigt flormelisen i & tilsæt citronsaften.
• Pisk til det er glat og cremet. Sæt det i køleskabet i ca. 30 min. så får det den perfekte
konsistens.
konsistens.
De ser ekstemt lækre ud! :D
SvarSletwww.celinekj.blogspot.com
Det er de også :D Kan klart anbefale at prøve at bage dem.
SvarSletDe ser både fine og lækre ud! Jeg skal også have bagt en hel masse cupcakes til mit studentergilde i næste uge, kunne være man skulle til og i gang.
SvarSletSisselykke.blogspot.com