10. sep. 2010

CHANEL GOES KHAKI

Chanel har lavet nogle virkelig flotte khaki negelakker til efterårs sæsonen. Farverne hedder, Khaki Rose, Khaki Vert og Khaki Brun. Synes Khaki Rose er sindygt smuk, synes også de to andre er virkelig flotte - tror de kan gå hen og blive en lige så stor succes som Jade var. Jeg er desværre ikke en af dem der har råd til de dyre neglelakker som Chanel, selv om jeg ville ønske jeg var... Men jeg er en af dem der håber at depend eller Gosh laver en flot efterligning jeg kan påføre mine negle, så den flotte Khaki Rose (eller en der ligner meget) også kan komme til at pryde mine negle.

5 kommentarer:

 1. Man kommer ikke til at kunne købe de tre lakker i Danmark. Håber det hjælper lidt på ærgelsen over ikke lige at have råd :-)
  Holder lige øje med din blog, synes den ser fed ud :)

  Frederikke
  http://thedifferencebetweenstyleandfashion.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Super fede farver! Skøn blog btw :-)

  xx sofie-walther.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Tak Frederikke, det hjælper faktsik lidt på ærgelsen! ;) Så er jeg ikke den eneste der kommer til at rende rundt her hjemme uden de smukker farver på neglene.

  Og tak begge to, er glad for at i kan lide den :)

  Simone

  SvarSlet
 4. Det er nu ikke helt umuligt at blive indehaver af de flotte farver - dog bare ikke chanels..
  Models Own har lavet 3 lakker i samme farveskala, som kan købes for kun 5£ stykket på deres hjemmeside. Jeg har lige fået alle 3 hjem og går rundt og stritter med nylakerede negle. De er super flotte i farven og jeg synes de lægger sig tæt på Chanel farverne, som jeg dog kun har set på billeder. Men til den lave pris synes jeg det er værd at afprøve:-).

  Anne

  SvarSlet
 5. Tak Anne, det lyder godt, det må jeg lige kigge lidt nærmere på :)

  SvarSlet

 

blogger templates | Make Money Online