13. okt. 2010

BERLIN GUIDE

Min veninde tog til Berlin her for nogle dage siden, og jeg lavede en lille guide til hende, da jeg har været i Berlin et par gange og elsker byen. Så tænkte jeg også lige ville dele den med jer - der kan jo være der er nogle af jer der snart skal et smut til Berlin og kunne få glæde af nogle af tips'ne.

 Kunsthaus Tacheles


STEDER AT BO

Circus ((Prenzlauer Berg, lige ved Rosenthaler Platz – Der er både et hostel og et hotel.  Jeg vil anbefale hostel’et, der er virkelig hyggeligt. Man kan få alt fra værelser med eget bad og toilet til 10 mans værelser med toilet og bad på gangen.)

CAFÉER/SPISESTEDER

Der er en masse Starbucks rundt omkring i Berlin, men man skal også prøve Balzac Coffee, der også er en rigtig god kaffe-kæde, der ligger over hele Berlin.

Freischwimmer (Vor dem Schlesischen Tor 2, Kreuzberg - den hyggeligste restaurant/café)

Grill und Schlemmerbuffet ( Rosenthaler Platz, Prenzlauer Berg – Kåret til den bedste kebab i Berlin og den ligger lige overfor Circus)

HYGGELIGE STEDER

Kunsthaus Tacheles (Oranienburger Strasse 54-56, Spandauer Vorstadt - Det er virkelig et dejligt sted, man behøver ikke, at betale for at komme ind og se selve museet, men bare gå ind i gården, det er virkelig specielt)

Kastanienallee (Prenzlauer Berg - Det er en af de hyggeligste gader i Berlin, der er masse gode caféer, butikker & genbrugsbutikker)

Mauerpark (Prenzlauer Berg - Hvis man er der en søndag er der et kæmpe loppemarked)

Kreuzberg ( Det er mit yndlings sted i hele Berlin, så skønt med virkelig meget flot streetart, gode caféer og hyggelige små lufthuller)

.Lige ved siden af Club der Visinäre er der en virkelig sjov park, med græs-biler og kæmpebænke.

GÅ I BYEN STEDER 
(De fleste fede steder er i Friedrichshain, specielt omkring det sted der bliver kaldt Boxi, hvilket er omkring Boxhagener Platz)

Circus (Prenzlauer Berg – baren nede i kælderen, hvis man ligger sit pas kan man bestille noget der hedder en beerboot, hvilket er 2 liter øl i en glasstøvle, super sejt)

Club der Visinäre (Am Flutgraben 1, Kreuzberg - Det koster 1 euro at komme ind, men så er der til gengæld også virkelig hyggeligt)

Matrix (Warschauer Platz 18, Friedrichshain - lige nedenunder Warschauer Strasse station)

Cassiopeia (Revaler Strasse 99, Friedrichshain)

Rosis (Revaler Strasse 29, Friedrichshain)

Yaam (Stralauer Platz 35, Friedrichshain - er et lille stykke Jamaica – fungere som café om dagen og bar om aftenen)

SHOPPESTEDER

Pale Blue Eyes (Kastanienallee 50/51, Prenzlauer Berg – Mærker som Cheap Monday)

American Apperal ( Münzstrasse 19, Spanduer Vorstadt)

No. 74 (Torstrasse 74, Spanduer Vorstadt)

Pauls Boutique (Torstrasse 76, Spanduer Vorstadt)

Cos – Neue Schönhauser Strasse 20, Spanduer Vorstadt)

Dom (Lige ved Hackescher Markt st., Mitte)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

 

blogger templates | Make Money Online