7. aug. 2011

STINE GOYA SS12

Jeg gik desværre glip af Stine Goya showet da jeg skulle på arbejde... Meeen så har jeg fulgt med på nettet og været inde på Gallery og tjekke kollektionen ud og NØJ nogle flotte sager! De prikkede sko er noget nær de fedeste sko jeg længe har set!
Hun gør det virkelig gang på gang - De flotte print i gule, lyserøde, hvide og guld nuancer og de feminine snit er lige i øjet. Prikken over i'et var de fine Stine Goya kloner, det er virkelig et godt koncept. Elsker også selve inspirations kilden til kollektionen: luftballoner, et tema der også blev understøttet af Sofie Bille Brahes smykker, der var formet som små guld luftballoner, der hang fra modellernes hænder.

Sadly I missed the Stine Goya show... But I checked out the collection at Gallery and oh my god some beautiful stuff! The dotted shoes are the coolest shoes I've seen in a long time!
She does it each time - the color composition, the prints and the silhouettes are just perfect.

4 kommentarer:

 1. åh, hvor var det et flot show! jeg er vild med de tre midterste looks :) og totalt enig i at de prikkede sko er de flotteste sko!

  knus, Marie My fra www.nemesisbabe.blogspot.com

  SvarSlet
 2. åh hvor ville jeg gerne have alle tre par sko..

  SvarSlet
 3. Meget inspirerende blog du har. Kigger helt sikkert forbi igen. Du er velkommen til et kig på bloggen aliceheide.blogspot.com, hvor jeg deler alt med de der gider læse :)

  Love, Alice xxx

  SvarSlet
 4. Stine Goya laver altid noget godt :) Dejlig blog du har her :)

  Lise

  www.fashion-fun.com

  SvarSlet

 

blogger templates | Make Money Online