27. maj 2011

PARIS BUYS


Købte ikke så forfærdelig meget i Paris, da vi havde et meget stramt program - hvor kun shopping var en meget lille det af det. Men fik besøgt diverse konditorier, boghandlere, genbrugs butikker og boder langs Seinen.

Jeg kom hjem med, en æske makroner (et must) lækre franske pastiller i de sødeste små æsker, en bog med billeder fra Paris gennem tiden, en biografi om Edie Sedgwick, Eiffeltårn-nøgleringe, flotte pariser-plakater og en kjole fra Vintage Desir'.

Er i gang med, at sortere og redigere billederne fra Paris, så skal nok prøve, at få lavet en eller anden smart måde, at få den lagt ud på.

Didn't buy much, when I were in Paris... But I did buy a box of macarones (a must) cute french pastils, a book with Paris through time, a Edie Sedgwick biography, Eiffeltower keychain, beautiful Paris-posters and a dres from Vintage Desir'.

3 kommentarer:

 1. Ej, hvor er det nogle lækre ting! :-)

  -Emma.
  www.the-black-one.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Flotte ting!
  Jeg har selv lige været i Paris, og jeg fortryder inderligt at jeg ikke købte nogle ting ved boderne v/ Seinen! Flotte køb!

  /n

  http://apinkcar.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Skønt, at i kan lide tingene :D
  Har lidt såååå længe efter Pariser billeder her hjemme, men har ikke kunne finde nogle - så det var jo skide smart, at hente dem hjem fra selve Paris :)

  SvarSlet

 

blogger templates | Make Money Online